Nytt namn, samma koncept!
Vi har bara bytt namn, inget att oroa sig över! Numera heter Heat Express Arlandastad istället Heat Arlandastad!
Gamla Heat Arlandastad har bytt namn till Heat Märsta.
Välkommen Heat!
Kontakt
Pionjärvägen 73 A, 195 61 Arlandastad
Maila Heat Arlandastad
070 - 355 15 02
Öppettider
Vardagar 10:30-13.30
Dagens lunch
På Restaurang Heat lagar vi mat med hjärtat och jobbar med att förädla bra råvaror till en fantastisk slutprodukt.
I lunchen ingår alltid salladsbuffé, smör, bröd, dryck och kaffe.
Priser
Lunchbuffé
Mån-ons: 140:- (10% rabatt med stamgästkort)
Tor-fre: 152:- (10% rabatt med stamgästkort)
Take Away
Mån-ons: 130:- (10% rabatt med stamgästkort)
Tor-fre: 142:- (10% rabatt med stamgästkort)
Pensionärslunch
Alla dagar: 135:- (10% rabatt med stamgästkort)
Pensionärspriset gäller innan 10.30 och efter 13.00.
Barn
Barn 2-12 år: 79:- (10% rabatt med stamgästkort)
Barn 0-2 år: 0:-
Vi bjuder på glass efter maten!
Hos oss!
Här på Heat Arlandastad lagar vi all mat från grunden och kryddar med mycket kärlek så du skall känna dig som hemma!
Vår buffé med husmanskost enligt klassiska- och moderna tankar erbjuds tillsammans med vår stora- och varierade salladsbuffé, vilket gör att du har all möjlighet att äta din måltid precis som du vill.
Utöver lunchbuffén så erbjuder vi även cateringar i alla dess smaker och former.
Beställ fika, lunch eller middag från Heat så levererar vi det dit du vill!
Heat Arlandastad
Arlandastad ligger mellan Arlanda flygplats och Märsta. Hit är det är enkelt att svänga av från E4 och besöka området med dess många butiker, hotell, outlets och kontor. Här kan du njuta av vällagad husmanskost. I restaurangen finns ca 50 sittplatser, men vårt huvudfokus är takeaway. Givetvis finns det goda parkeringsmöjligheter i anslutning till restaurangen.
Varje dag serverar vi en buffé av varmrätter samt en riklig salladsbuffé med hembakat bröd. Du kombinerar fritt från båda bufféerna och sätter ihop din egen lunch. Ena dagen kan du plocka ihop din egen sallad, för att nästa dag ta lite av allt. Dessutom lagar vi en vegetarisk rätt varje dag, utöver vår salladsbuffé. I priset ingår det alltid kaffe på maten. Vi vill att lunchen ska vara en trevlig stund på dagen och att alla ska känna sig välkomna till Heat.
“God mat lagas från grunden” säger vi på Heat. Om det serveras pannkakor så är det våra egna, fantastiska kockar som har stekt dem. Står det istället potatisgratäng med fläskfilé på menyn är potatisgratängen hemmagjord. När man lagar fyra till fem rätter om dagen tar det lång tid att laga allt från grunden. Men då smakar det också riktigt, riktigt gott! Så gott att vi har kunnat etablera flera restauranger runt om i Sverige. Det gör oss glada, och lite stolta. Framförallt ger det oss möjligheten att fortsätta laga husmanskost med en modern twist, och sprida vår matfilosofi i fler städer.
Resan började 2008 när Daniel Wärnmark tog över restaurangen Energikällan i Boländerna, Uppsala. År 2011 bytte restaurangen namn till Heat Boländerna, som du kan besöka i Uppsala. Främst har vi etablerat oss i Stockholm och Uppsala, men även i närliggande städer.
Stamgästkortet är vårt sätt att ge tillbaka till dig som besöker oss ofta! Med det får du alltid ett förmånligare pris på Heats lunch och exklusiva erbjudanden, bara för stamgäster. Med restauranger runt om kring hela Stockholm har du alltid en god och vällagad lunch inom räckhåll.
På Heat serverar vi modern husmanskost och varje vecka har vi två traditioner som vi värnar om. Varje torsdag serverar vi ärtsoppa med hemlagade pannkakor, sylt och grädde. En av våra mest populära rätter på Heat och det kan vi gott förstå. I Sverige har vi ätit ärtsoppa i över 800 år och traditionen att ärtsoppa på torsdagar kommer från medeltiden, när Sverige var katolskt. Eftersom fredagen var en fastedag, då man inte fick äta kött, var man tvungen att äta en riktig festmåltid dagen innan.
Vår egen tradition, att servera efterrätt på fredagar, är en minst lika uppskattad tradition. Hembakad kladdkaka, äppelpaj, glassbuffé eller blåbärspaj. Bara fantasin sätter gränser för vad vår fantastiska personal lagar i köket.